Bus Bus Bus Bus Bus Bus

Welkom bij Trip Software

Bent u als touringcarbedrijf en/of touroperator op zoek naar specifieke software voor uw branche? Dan bent u bij Trip Software aan het juiste adres! Onze software biedt u de juiste tools voor u en uw medewerkers om de organisatie in alle geledingen te ondersteunen.

Modulaire software

De software van Trip bestaat uit diverse modules. Alle functies zijn volledig geïntegreerd met elkaar, daardoor hoeft u gegevens slechts één keer in te voeren. Trip biedt u een volledige oplossing vanaf offerte, planning, urenadministratie tot en met facturering. Het voordeel is dat door het inzetten van de juiste modules, een optimale samenstelling kan worden gemaakt op maat voor uw bedrijf. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

Trip, nu en in de toekomst

Trip Software is een volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd modulair product, telkens weer bewezen, ontwikkeld en up to date onderhouden door personen afkomstig uit uw branche. Het is gebruiksvriendelijke en functionele programmatuur die uitsluitend doet wat het moet doen. Geen toeters en bellen, maar pure nuttige functionaliteit, inzetbaar binnen alle disciplines van uw bedrijf.

Trip is bedrijfsbreed inzetbaar en beschikt over diverse koppelingen met toepassingen via internet en e-mail. Tevens kunt u eenvoudig management analyses op diverse niveaus raadplegen die u behulpzaam zijn bij het nemen van de juiste beslissingen.

 

Klantenmiddag

Op woensdag 17 april as. organiseren wij, in samenwerking met Busvervoer Nederland, een klantenmiddag.

Programma: 

  • 13:00 – 13:30 uur - Inloop
  • 13:30 – 14:45 uur - Deel I : Busvervoer Nederland – inzake B.T.W.
  • 14:45 – 15:15 uur – Pauze of inloop voor Deel II
  • 15:15 – 16:30 uur - Deel II : Trip Software
  • 16:30 – 17:30 uur – Informeel; hapje en drankje

Het eerste deel van de middag, georganiseerd door Busvervoer Nederland, wordt de stand van zaken met betrekking de B.T.W. (reisbureauregeling, btw op personenvervoer in Nederland en buitenland) besproken.

In het tweede deel van de middag zal Trip Software u informeren over de toekomstige ontwikkelingen zoals o.a. de Wekservice, Chauffeursportaal, API-koppelingen, Touroperating

On-Line, Boordcomputerkoppelingen op basis van geo-matching en Microsoft Power BI (Business Intelligence).

Tijdens het informele deel is er gelegenheid om individueel in te gaan op specifieke dingen. Onze consultants zullen hierbij aanwezig zijn.

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

Inschrijven kan door een email te sturen naar info@tripsoftware.nl. Graag aangeven voor welk deel u komt en met hoeveel personen.

Graag zien we u op woensdag 17 april.

 

 

Wij zijn lid van:
  


Trip biedt u onder meer de volgende modules aan:

Contact Informatie

In het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: +31 (0) 73-5494426

Meer Informatie

Klantenmiddag 17-04-2019

Op woensdag 17 april as. organiseren wij, in samenwerking met Busvervoer Nederland, een klantenmiddag. Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein.

Inschrijven kan door een email te sturen naar info@tripsoftware.nl. Graag aangeven voor welk deel u komt en met hoeveel personen.

Volg ons op Twitter