Modules Touring Touring

Touring

De Trip module Touring bestaat uit diverse bij elkaar horende en aan elkaar gerelateerde programma’s.

Verhuur

Uw verhuurmedewerker kan prijsopgaven, offertes, opties en bevestigingen voor klanten samenstellen, eventueel gecombineerd met een voorschotnota en taalcode gestuurde arrangementadres reserveringen.

Verkoopprijzen per touringcar, per groep of per persoon, met of zonder meelopende kostprijs, automatische berekening van Duitse, Belgische en Oostenrijkse belastingen, verlegde belastingen [klantgestuurd] enz.. Logboekregistratie en automatische signaleringen die u bijvoorbeeld attenderen op het terugbellen van offerteaanvragen complementeren de verhuur programmatuur. De documenten voor de klant en/of het arrangementadres kunnen zowel afgedrukt als via e-mail verstuurd worden.

Offerteaanvragen afkomstig van uw internetsite importeert en verwerkt u snel en eenvoudig. Tevens is het mogelijk om opdrachten onderling uit te wisselen met andere Trip gebruikers. Natuurlijk beschikt dit commerciële onderdeel ook over uitgebreide logboek- en signaleerfaciliteiten.

Planning

De planner beschikt over een uitgebreide touringcar- en chauffeuradministratie. Trip biedt automatische bewaking aan van chauffeur- en touringcardocumenten. Spaaruur- en jaaruuroverzichten ondersteunen bij efficiënte inzet van personeel. In het onderdeel planning wordt de planner tot in alle geledingen geholpen bij het opzetten van een optimale indeling van touringcars en chauffeurs. Een grote verscheidenheid aan overzichten complementeert dit onderdeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ritstaten, werkbriefjes, buitenland verklaringen [attest], chauffeur- en touringcarplanningen, IVW groene reisbladen, schoonmaaklijsten, aangifte wegenbelasting etc.. Natuurlijk ontbreekt de logboek en checklist registratie niet.

Facturering en urenadministratie

Na terugmelding van de opdracht en/of rit zijn de werkelijke diensturen en kilometers bekend en kan facturering aan de opdrachtgever plaatsvinden. Denk hierbij aan individuele of verzamelfacturen met automatische verrekening van de voorschotnota's. De bruto diensturen gaan naar de urenstaten en worden voor zover van toepassing gecorrigeerd met de 5/6 regeling, onkostenvergoedingen, onregelmatigheid en onderbrekingstoeslagen. Op basis van het dienstverband, normuren en overige CAO afspraken worden de urenstaten van uw medewerkers samengesteld.

Procesbeheersing

Het gehele proces van verhuur, planning, afmelding en facturering wordt door het systeem op een duidelijke manier in beeld gebracht. Mits het systeem op de juiste wijze wordt gebruikt, behoort het niet volgen van offertes of het vergeten te factureren van opdrachten tot het verleden.

Trip biedt u onder meer de volgende modules aan:

Contact Informatie

In het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: +31 (0) 73-5494426

Meer Informatie