Modules Werkplaats administratie Werkplaats administratie

Werkplaats administratie

In de module Werkplaats administratie wordt zowel het onderhoud van het eigen touringcarpark als het eventuele onderhoud van derden geregistreerd. Er zijn mogelijkheden voor het vastleggen van reparaties inclusief de bestede uren per monteur(s) en gebruikte onderdelen.

Diverse overzichten en signalering op groot onderhoud (o.a. ABC beurten) helpen de werkplaatschef met het op tijd binnenhalen van touringcars voor reparaties of onderhoudsbeurten. Natuurlijk is er een directe koppeling met de module Grafisch plannen en presenteren en de module Touring [uren administratie].

De prikklokfunctie registreert en signaleert voor u de gewerkte uren en niet verantwoorde uren. Via de module Balie verkoop is het mogelijk om rechtstreeks onderdelen uit het magazijn te verkopen aan derden en uiteraard is er een sluitende voorraadbewaking met optioneel een besteladvieslijst op basis van minimum en maximum voorraad. De interne en externe facturering van werkorders is gekoppeld aan de module Financiële administratie.

Een volledig overzicht van alle reparatiekosten van een touringcar over de gehele looptijd complementeert de Werkplaats administratie. Reparaties en de kosten hiervan zijn altijd tot in het kleinste detail op te vragen.

Trip biedt u onder meer de volgende modules aan:

Contact Informatie

In het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer: +31 (0) 73-5494426

Meer Informatie