Chauffeursportal

Met de chauffeursportal kunt u uw chauffeurs altijd actueel informeren!

De chauffeursportal maakt het voor uw chauffeurs mogelijk om online hun actuele planning te bekijken. Het is o.a. mogelijk voor de chauffeur om zijn planning – weekplanning en lange termijn planning – te bekijken en de ritopdrachten en/of extra documenten te downloaden. De chauffeur kan direct de gereden kilometers en tijden invullen, zodat de verwerking en facturering snel kan plaatsvinden. De chauffeur kan verlof aanvragen of zijn beschikbaarheid doorgeven zodat de planner deze eenvoudig en snel kan verwerken. Dit voorkomt onduidelijkheid en onnodige discussie tussen de chauffeur en planner.

Algemeen

Bij het inloggen op de portal krijgt een chauffeur altijd eerst de welkomstpagina te zien. Hier kunt u bijzonderheden en nieuwtjes die interessant zijn voor de chauffeur vermelden. U kunt ook zelf pagina’s toevoegen.

Tevens kunt u bestanden toevoegen die van belang zijn voor al uw chauffeurs, zoals bijv. het handboek.

Planning

De chauffeur kan in de portal zijn weekoverzicht of de lange termijn planning bekijken. U kunt zelf bepalen of de chauffeurs alleen definitief geplande opdrachten/ritten mogen zien of ook gekoppelde ritten.

Ritstaat invullen

De chauffeur kan in de portal de juiste tijden en kilometerstanden invullen en indien nodig ook een opmerking. Deze tijden en kilometerstanden komen automatisch in Trip binnen, u hoeft ze alleen nog maar te controleren.

Administratie

De chauffeur kan, indien u dit toestaat in de portalinstellingen, ook zijn urenstaten bekijken, verlof aanvragen, beschikbaarheid doorgeven en zijn persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Interesse in de Chauffeursportal?

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.