Trip Software

Al ruim 30 jaar ervaring in de touringcar- en touroperatorbranche!

IT controls your BUSiness

Trip Software is een dynamisch softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in softwareontwikkeling voor de touringcar- en touroperatorbranche. Onze oplossing is ontwikkeld in samenwerking met diverse touringcarbedrijven. Wij werken met eigen programmeurs en onze consultants hebben een zeer goede kennis van de branche, de processen in uw organisatie en uiteraard ook van de CAO Besloten busvervoer.

Trip Software is al meer dan 30 jaar een stabiele partner in de busbranche, met meer dan 100 klanten in Nederland en België. Eerst als onderdeel van AG&P Software te Veghel en nu al meer dan 10 jaar als zelfstandig bedrijf in Schijndel. Wij zijn premium partner van Busvervoer Nederland (onderdeel van KNV), zo blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en regelingen in de touringcarbranche.

Wij blijven continu in beweging, op zoek naar inspiratie en innovatie om onze software te blijven verbeteren.

Functionaliteit
Door de jarenlange praktijkervaring bieden we binnen de ontwikkelde oplossingen diverse extra functionaliteiten, zodat we zo optimaal mogelijk kunnen inspelen op bedrijfsprocessen van zowel touringcarbedrijf A als voor Z.

Flexibel
Onze consultant richt Trip NT samen met u in. Door de modulaire opbouw, bepaald u waar u mee wil gaan werken. Alles om uw productiviteit te verhogen.

Servicegericht
Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Door de ingebouwde ondersteuning op afstand kunnen we u snel weer verder helpen. We verzorgen trainingen zowel bij u als bij ons.

Gespecialiseerd
Meer dan 30 jaar ervaring in de touringcar- en touroperatorbranche!
Door continu te blijven investeren, zijn wij een stabiele partner voor uw automatisering voor nu maar ook voor de toekomst.

Altijd in ontwikkeling

Software staat nooit stil en is dan ook nooit helemaal af. De kern van onze aanpak is om te blijven luisteren naar onze klanten. Flexibel en laagdrempelig wordt onze ontwikkeling gedreven door de vragen die onze klanten aan ons stellen. Samen maken wij het pakket elk jaar weer een stukje beter. Met een eigen team van programmeurs. Al vele bedrijven, van klein naar groot en door heel Nederland en België, werken inmiddels dagelijks met onze software.

Kunnen wij ook voor u iets betekenen?

Maak een afspraak, wij staan altijd open voor een goed gesprek of het geven van een advies op maat.