Touroperating

Met de module Touroperating kunt u de werkzaamheden met betrekking tot het samenstellen en verkopen van meerdaagse touringcarreizen volledig automatiseren. Ook geschikt voor boot-, trein-, vlieg- en eigen vervoerreizen.

De module Touroperating is zeer geschikt voor de samenstelling en verkoop van eigen reizen, zoals rondreizen, standplaatsreizen, maar ook dagtochten. De focus ligt op busreizen, maar ook vervoer per boot, trein, vliegtuig of eigen vervoer is mogelijk.

Met deze module kunt u:

  • Reizen samenstellen
  • Dossiers boeken en bevestigen naar uw klanten
  • Opstaplijsten samenstellen (evt. met verzamelpunt)
  • Deelnemerslijsten afdrukken
  • Kamerlijsten (in meerdere talen) mailen naar het hotel
  • Afrekening maken voor uw verzekeringsmaatschappij
  • Nacalculatie van uw reizen opvragen
  • Mailing versturen naar uw klanten

Reis onderhoud

De basis van een reis wordt slechts één keer vastgelegd in een sjabloon met een vaste reiscode. Dit sjabloon bevat de alle gegevens van de reis (opstapplaatsen, accommodatie, capaciteit, opties, prijsregels, teksten, vaste zitplaatsen, signaleringen, etc). Vertrekdata kunnen snel aangemaakt worden en reizen kunnen gemakkelijk gedupliceerd worden voor een nieuw seizoen. U kunt de gegevens per vertrekdatum nog aanpassen.

Dossier onderhoud

Het dossier onderhoud biedt vele mogelijkheden met o.a. prijsopgave en optie dossiers, retourreizen, maar ook enkele reis heen of terug (voor pendels), groepsdossiers en evt. verkoop via een wederverkoper. Ingave van preferenties of essenties, extra teksten voor op de boekingsbevestiging, signaleringen, logboek en gearchiveerde digitale documenten maken dit onderdeel compleet.

Via de functie kamerindeling is het mogelijk om twee of drie deelnemers op een apart dossier in te boeken, maar toch een kamer te laten delen. Voordeel is dat elke deelnemer zijn eigen boekingsbevestiging ontvangt.

Kamerlijsten mailen

Kamerlijsten per accommodatie worden automatisch opgebouwd en kunt u direct naar het hotel mailen in de gewenste taal (NL/EN/DE/FR).

Opstaplijst samenstellen

Via het prg. Opstaplijsten samenstellen kunt u zelf eenvoudig opstaplijsten maken door deelnemers van verschillende reizen te combineren in aanvoerlijnen naar een verzamelpunt met aparte aanvoer- en doorvoerlijsten per touringcar.

Als u weinig opstapplaatsen heeft en niet werkt met aanvoerlijnen, dan kunt u er voor kiezen om snel en eenvoudig de opstapplaatsen af te drukken op basis van de opstaptijd.

Reis overzicht

Managementinformatie over uw reizen voor aanvang van de reis of na afloop. O.a. in combinatie met de geïntegreerde financiële administratie een overzicht van de gemaakte marges op de diverse reizen (verschil tussen de daadwerkelijke kosten en opbrengsten van de reis).

Touroperating Online

In combinatie met de module Touroperating Online kunnen klanten uw reizen online boeken. Deze module maakt het mogelijk om via een link/API uw website te koppelen met Trip NT module Touroperating. De boekingen worden direct in Trip NT verwerkt en de klant ontvangt een boekingsbevestiging. De module Touroperating Online werkt samen met MultiSafePay om online betalingen mogelijk te maken via o.a. iDeal.

Deze module iets voor u?

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.